Faith Kipyegon: Αποκάλυψε το αγαπημένο της φαγητό, τραγούδι και ποδοσφαιριστή

 Runbeat Team   20:52 15-01-2024  

Faith Kipyegon: Αποκάλυψε το αγαπημένο της φαγητό, τραγούδι και ποδοσφαιριστή


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Faith Kipyegon αποκάλυψε αρκετές άγνωστες πληροφορίες για την προσωπικότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κενυάτισσα παραχώρησε δηλώσεις στο NTV και αναφέρθηκε στο… ποδόσφαιρο: «Είμαι οπαδός της Άρσεναλ αλλά όταν παίζουν τα μεσάνυκτα, δεν βλέπω τα παιχνίδια. Κοιμάμαι νωρίς γιατί έχω προπόνηση νωρίς το πρωί. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Μπουκάγιο Σάκα».

Παράλληλα, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια πρωταθλήτρια ανέφερε ότι: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι το ugali και το nyama choma». Το Ugali, είναι ένα είδος γεύματος καλαμποκιού που παρασκευάζεται από καλαμπόκι ή αλεύρι καλαμποκιού και μαγειρεύεται σε βραστό νερό ή γάλα μέχρι να αποκτήσει μια σφιχτή ή σφιχτή υφή σαν ζύμη. Από την άλλη, το nyama choma είναι ψητό κατσικίσιο κρέας.





Η ταλαντούχα δρομέας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη της μουσική, λέγοντας: «Η αγαπημένη μου μουσική είναι της Shakira. Το Try Everything. Αυτό το τραγούδι μου έχει δώσει πολύ κίνητρο γιατί τα πουλιά δεν πετούν μόνο, μερικές φορές πέφτουν. Μου δίνει κίνητρο να ξέρω ότι μερικές φορές πέφτεις και μερικές φορές είσαι εκεί ψηλά».

Θυμίζουμε ότι η Kipyegon μετράει αντίστροφα για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας στην… πλάτη της ένα 2023 γεμάτο με διακρίσεις και παγκόσμια ρεκόρ.