Φοβερή 10χρονη κέρδισε αγώνα 5 χιλιομέτρων στον Καναδά με 19:25!

 Runbeat Team   17:16 22-09-2022  

Φοβερή 10χρονη κέρδισε αγώνα 5 χιλιομέτρων στον Καναδά με 19:25!


Μία απίστευτη έκπληξη σημειώθηκε στον αγώνα του Oasis Zoo Run που έγινε το Τορόντο το περασμένο Σάββατο, με την 10χρονη Sawyer Nicholson να τερματίζει πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες με χρόνο 19 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα!

Η 10χρονη από το Stouffville σόκαρε το κοινό του αγώνα, καθώς κέρδισε 1.400 άλλες γυναίκες στον πρώτο της αγώνα δρόμου! «Στην αρχή, ήμουν σοκαρισμένη από τον αριθμό των ανθρώπων στην γραμμή της αφετηρίας. Κανονικά κάνω αγώνες με πολύ λιγότερους δρομείς αλλά μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, μου έφυγε όλο το άγχος» είπε η Nicholson.

 

«Δεν πίστευα ότι είχα την ευκαιρία να κερδίσω. Έχω δει στην τηλεόραση δρομείς να κόβουν πρώτοι το νήμα, και δεν περίμενα ότι θα γίνει σε εμένα αυτό» είπε αναφορικά με τη νίκη της η νεαρή δρομέας.

Στόχος της μικρής είναι στο μέλλον να καταφέρει να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χρώματα του Καναδά. Μετά την επιτυχία της, πρόκειται να λάβει μέρος σε άλλους δύο αγώνες αυτό το φθινόπωρο, τον TCS Toronto Waterfront 5K και έναν αγώνα 5 χιλιομέτρων στους Καταρράκτες του Νιαγάρα.

Πηγή: runningmagazine.ca