Φοβερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ. βάδην!

 Runbeat Team   18:05 18-02-2023  

Φοβερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ. βάδην!


Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συνεχίζει να γράφει ιστορία, αφού σημείωσε πριν από λίγη ώρα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα βάδην κλειστού στίβου!

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια τερμάτισε σε 12:18.26 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σημειώνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην απόσταση. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Χριστίνα Παπαδοπούλου με 12:35.51, ενώ τρίτη ήταν η Κυριακή Φιλτισάκου με 12:49.84.

 

«Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξω τη διοργάνωση. Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στο στίβο τα παιδιά», είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συμπλήρωσε : «Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου). Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό».

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) που ήταν δεύτερη με 12.35.51 και πανηγύρισε την παρουσία της, καθώς προερχόταν από πολύμηνο τραυματισμό. «Έχω δύο εβδομάδες που ξεκίνησα την προπόνηση μετά τον τραυματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενη που σημείωσε σήμερα αυτή την επίδοση , καθώς ακόμη δεν είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας». Η τριάδα των νικητριών έκλεισε με την Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) που πέτυχε 12.49.84.