Φοβερή η Ειρήνη Βασιλείου, «άγγιξε» το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ.

 Νίκη Μηλιαράκη   19:13 03-02-2021  

Φοβερή η Ειρήνη Βασιλείου, «άγγιξε» το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ.


Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ειρήνη Βασιλείου κάτι που απέδειξε και στο μίτινγκ Czech Indoor Gala στην Οστράβα. Κάνοντας μία εκπληκτική κούρσα στα 400μ., τερμάτισε σε χρόνο 52.96, δηλαδή μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το ατομικό της ρεκόρ (52.93). Στον αγώνα τερμάτισε στη 2η θέση καθώς 1η ήταν η Βελγίδα Μπόνγκα Σίνθια Μπολίνγκο με 52.89 και τρίτη ήταν η Τσέχα Τερέζα Πέτριλκοβα με 53.67.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη κούρσα της Ηρακλειώτισσας πρωταθλήτριας για τη φετινή σεζόν και μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τους αγώνες λόγω covid-19. Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο της αγώνα στη Βιέννη είχε τερματίσει σε 53.91.

Έμαθε λίγο πριν τον αγώνα για το θάνατο της γιαγιάς της

Να σημειωθεί ότι για την Ειρήνη Βασιλείου η σημερινή μέρα δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς λίγες ώρες πριν τον αγώνα ενημερώθηκε για το θάνατο της γιαγιάς της. Μάλιστα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook θέλησε να αφιερώσει τον πολύ καλό χρόνο που έκανε στη γιαγιά της. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο σημερινός μου αγώνας και το φετινό ρεκόρ (52"96) είναι αφιερωμένα σε έναν αγαπημένο μου άνθρωπο που έφυγε σήμερα από την ζωή. Στην Γιαγιά μου. Μερικές φορές απορείς με τον ίδιο σου τον εαυτό πως βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίσεις ενώ μέσα σου είσαι ράκος!! Είμαι σίγουρη πως από εκεί ψηλά έχοντας παρέα τον παππού θα μας προσέχετε!!

Σας αγαπώ για πάντα!!».

Συλλυπητήρια και από το «runbeat.gr» στην Ειρήνη Βασιλείου και στην οικογένειά της.

Στο ίδιο μίτινγκ, η Ελισάβετ Πεσιρίδου βελτίωσε τη φετινή της επίδοση στα 60μ. εμπ. σημειώνοντας χρόνο 8.35. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε στην 1η προκριματική σειρά και τερμάτισε 5η χωρίς να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Μοντεβίλ, πραγματοποίησε τον 1ο αγώνα της σεζόν τη φετινή χρονιά, με χρόνο 8.39.

Ο Ανδρέας Δημητράκης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στα 1.500μ. καθώς με χρόνο 3:48.30 τερμάτισε στην 11η θέση.