Τέλος η σεζόν για την Ειρήνη Βασιλείου

 Runbeat Team   10:15 27-06-2024  

Τέλος η σεζόν για την Ειρήνη Βασιλείου


Μία πολύ δύσκολη χρονιά τελειώνει για την Ειρήνη Βασιλείου, η οποία έκανε υπερπροσπάθεια για να μπορέσει να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τους στόχους της, αλλά τελικά ο τραυματισμός της αποδείχτηκε σοβαρός και δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω ανάρτησής της στα social media, όπου αναφέρει:  

 

«Σεζόν 2024

Από τις πιο δύσκολες χρονιές που έχω περάσει και σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά.

Για εμάς τους αθλητές ο χειρότερος μας εχθρός είναι ένας τραυματισμός. Όταν συμβεί αυτό δεν μπορείς να απολαύσεις και να κάνεις αυτό που τόσο αγαπάς. Δυστυχώς ένας τραυματισμός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου ,στάθηκε εμπόδιο για να καταφέρω να τρέξω υγιής.

Κάθε μέρα προσπαθούσα, ατέλειωτες ώρες στο φυσικοθεραπευτήριο .Έδινα στον εαυτό μου παράταση μήπως ξυπνήσω κάποια μέρα και γίνει κάποιο θαύμα και δεν θα πονάω, δεν ήθελα να τα παρατήσω. Δυστυχώς όμως το σώμα μου είχε αντίθετη γνώμη σε αντίθεση με το μυαλό μου. Κάποια πράγματα στην ζωή ιδιαίτερα στον αθλητισμό δεν μπορείς να τα προβλέψεις !

Τρέχω τα τελευταία δέκα χρόνια συνεχόμενα, όποτε φαίνεται πως μάλλον το κορμί μου χρειαζόταν λίγη ξεκούραση.

Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που με ένα μήνυμα ή με ένα τηλεφώνημα ενδιαφέρθηκαν για το αν είμαι καλά(παραξενεύτηκαν που δεν έβλεπαν να αγωνίζομαι όπως άλλες χρονιές). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άντρα μου που με στηρίζει και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καθώς και στο σωματείο μου «Αθλητική Ένωση Μεσογείων ο Παλληνεύς».