Φουντούλης: «Τεράστια επιτυχία, μόνο χαμόγελα για το ασημένιο μετάλλιο»

 Runbeat Team   11:55 08-08-2021  

Φουντούλης: «Τεράστια επιτυχία, μόνο χαμόγελα για το ασημένιο μετάλλιο»


Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν για άλλη μία φορά συγκινητικός στις δηλώσεις του επισημαίνοντας ότι μόνο χαμόγελα πρέπουν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Ο αρχηγός της Εθνικής δήλωσε στην ΕΡΤ μετά τον τελικό: «Δεν ξέρω γιατί οι συμπαίκτες μου είναι τόσο απογοητευμένοι με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Αυτό δείχνει τι αθλητές και τι χαρακτήρες είναι. Αυτό που έχουμε κάνει είναι τεράστιο και μόνο χαμόγελα πρέπουν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Δεν έχει συμβεί ξανά να μετέχουμε σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, να παίρνουμε ένα μετάλλιο».

«Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους του Έλληνες»

Συγκλονιστικός ήταν στις δηλώσεις του Μάριος Καπότσης, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Πρώτα από όλα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο που είναι πολύ οδυνηρός. Μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν είναι μόνο για εμάς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σε όσους ανώνυμους και επώνυμους βοηθούν, στους πυροσβέστες σε όλους. Είναι πολλά αυτά που έχω να πω… Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους του Έλληνες γιατί αυτό θα πει ομάδα!»

Ο Γιώργος Δερβίσης από την πλευρά του είπε: «Δεν έχω λόγια. Είναι μία μοναδική στιγμή για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ζούμε το όνειρό μας». Αντίστοιχη και η χαρά του Δημήτρη Σκουμπάκη που τόνισε: «Είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Μακάρι να είχαμε πάρει το χρυσό, αλλά έτσι είναι η ζωή χάνεις ή κερδίζεις. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε στο Παρίσι».