Για 14η χρονιά στην Καλλιθέα το Ιnternational Jumping Meeting

 Runbeat Team   17:05 13-05-2024  

Για 14η χρονιά στην Καλλιθέα το Ιnternational Jumping Meeting


Το Ιnternational Jumping Meeting θα γίνει στην Καλλιθέα την Τετάρτη (15/5) για 14η χρονιά. Στο μίτινγκ θα βρεθούν ορισμένοι κορυφαίοι άλτες για ένα δυνατό τεστ ενόψει της μεγάλης αγωνιστικά χρονιάς.

Στο επί κοντώ των γυναικών στρέφονται τα βλέμματα όπου η Νικόλ Κυριακοπούλου θα κάνει ουσιαστικά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. H χάλκινη Παγκόσμια πρωταθήτρια στόχο έχει να βρεθεί στις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς.

 

Πρώτος δυνατός αγώνας της χρονιάς θα είναι και για την Ελένη Πόλακ που στο διασυλλογικό πρωτάθλημα άνοιξε τη σεζόν με άλμα στα 4,20 μέτρα. Η Αριάδνη Αδαμοπούλου από την άλλη έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τα 4,50 μ. στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα και τα 4,40 μ. σε μίτινγκ στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα. Στον αγώνα της Καλλιθέας θα βρεθεί και η νεαρή Αναστασία Μπουμπουλίδη.

Στο μήκος των ανδρών πέρα από την συμμετοχή του Γάλλου Τζουλς Πομερί ξεχωρίζει και ο Νίκος Σταματονικολός που κυνηγά επίδοση καλύτερη από τα 7,71 μ. που σημείωσε στα “Παπαφλέσεια”. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών θα αγωνιστεί η Ιταλίδα Λαρίσα Ιαπικίνο που θα κάνει τον πρώτο αγώνα για τη θερινή σεζόν. Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν οι Ανδριάνα Γκόγκα, Μαρία Στεφανοπούλου και Βασιλική Χαϊτίδου. Στο τριπλούν των ανδρών θα πάρει μέρος μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκάρτσιος.

Το πρόγραμμα του μίτινγκ:

15.30 Επί Κοντώ (Α)

15.30 Μήκος (Α)

16.00 Ύψος (Α)

17.15 Επί κοντώ (Γ)

17.15 Μήκος (Γ)

18.00 Ύψος (Γ)

19.15 Τριπλούν (Α)

Την Τρίτη (14/5) στις 14.00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα στο Δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας.