Για καλό σκοπό και με συμβολικό τερματισμό ο 7ος Απογευματινό Αγώνα Δρόμου Cardio Run

 Runbeat Team   9:34 08-11-2021  

Για καλό σκοπό και με συμβολικό τερματισμό ο 7ος Απογευματινό Αγώνα Δρόμου Cardio Run


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά ο Απογευματινό Αγώνα Δρόμου Cardio Run 2021, τον οποίο διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Tae Kwon Do στο Π Φάληρο.

 

Ο αγώνας Cardio Run αποτελεί ένα δρομικό γεγονός για τα μέλη και τους φίλους των γυμναστηρίων, καθώς και τους φίλους του δρομικού κινήματος και έχει ανθρωπιστικό σκοπό την αγορά απινιδωτών από τα έσοδα της διοργάνωσης, οι οποίοι, με φροντίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν αγώνας 8 χιλιομέτρων ανδρών-γυναικών, 3 χιλιομέτρων ανδρών-γυναικών και 1χλμ για παιδιά.

Στον αγώνα των 8 χιλιομέτρων, οι Γιώργος Μίνος και Ματέους Ματζιάρ πιασμένοι από το χέρι πέρασαν μαζί πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού με το χρονόμετρο να γράφει 26.30, ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Μιχαήλ Πουζανόφ με χρόνο 26.33. Από τις γυναίκες μετέχουσες πρώτη τερμάτισε η Άρυα Χρυσαείδη με χρόνο 31.16. Δεύτερη ήταν η Ζωή Κοτζιά με 34:12 και τρίτη η Στέλλα Κωστίδου με 34:25.

Πραγματοποιήθηκε επίσης αγώνας 3 χιλιομέτρων, όπου την πρώτη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Συμεωνίδης με 8.43, δεύτερος ήταν ο Γιώργος Δάφνης με 9:02 και τρίτος ο Δημήτρης Κιούζης με 9:04. Η Μαριαλένα Μόκκα ήταν η πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα με χρόνο 11:46, ακολούθησε η Αγγελική Παλιοκώστα με 12:26 και την 3η θέση κατέκτησε η Καντούνη-Λαδά με 12:51.