Γκάφα α λα ΕΡΤ απο την Γαλλική τηλεόραση

 Runbeat Team   18:11 06-08-2021  

Γκάφα α λα ΕΡΤ απο την Γαλλική τηλεόραση


Μπορεί η Γαλλία να εκπροσωπήθηκε από τον Gressier στα 5.000 μέτρα ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο οι συμπατριώτες του δεν κατάφεραν να δουν την προσπάθειά του. Ο λόγος είναι το γεγονός πως το τηλεοπτικό κανάλι France tv sport, το οποίο μεταδίδει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προτίμησε να δείξει την ίδια στιγμή το γυναικείο ποδόσφαιρο μεταξύ του Καναδά και της Σουηδίας.

Παρόμοια... γκάφα είχε γίνει και με την ΕΡΤ, όταν η ελληνική τηλεόραση, δεν είχε δείξει την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τις προσπάθειες του Παναγιώτη Γκιώνη στο Πινγκ Πονγκ.

 

Πάντως εδώ η γαλλική τηλεόραση προέβη σε ένα μεγάλο... φάουλ, καθώς μιλάμε για μία από τις πιο διάσημες κούρσες των Ολυμπιακών Αγώνων και ασφαλώς για τον τελικό του αγωνίσματος. Για την ιστορία, νικητής ήταν ο Joshua Cheptegei από την Ουγκάντα με χρόνο 12:58.15, ενώ ο Γάλλος πρωταθλητής Gressier τερμάτισε στην 13η θέση με χρόνο 13:11.33.

Να σημειώσουμε πως οι Γάλλοι έδειξαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το γεγονός πως το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι δεν έδειχνε στίβο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και οι ίδιοι προσπάθησαν να βρουν άλλα μέσα για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του συμπατριώτη τους.