Γκελαούζος: «Είμαι ικανοποιημένος επειδή έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου»

 Runbeat Team   13:10 13-11-2022  

Γκελαούζος: «Είμαι ικανοποιημένος επειδή έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου»


Ο Κώστας Γκελαούζος δεν κατάφερε να προσθέσει τον πέμπτο τίτλο του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αφού στο φινάλε του φετινού αγώνα έμεινε από δυνάμεις και τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Χαράλαμπο Πιτσώλη που νίκησε για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού ήταν μπροστά σε μεγάλο σημείο του αγώνα, όμως ο αγώνας που είχε τρέξει στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, όπου μάλιστα σημείωσε και ατομικό ρεκόρ με 2:14:15 του «κόστισε» σε ενέργεια και δεν νίκησε στην Αθήνα. Ο Γκελαούζος στάθηκε στον αγώνα του Βερολίνου, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Χαράλαμπο Πιτσώλη.

 

«Ο καιρός μάς δυσκόλεψε πολύ, είναι αλήθεια. Είχα αγωνιστεί στο Βερολίνο και δεν είχα προλάβει να ξεκουραστώ όσο έπρεπε. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, επειδή έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χαράλαμπο για τη νίκη του. Στο τέλος άδειασα από δυνάμεις…», είπε ο νικητής στις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις και κορυφαίος κατά κοινή ομολογία μαραθωνοδρόμος των τελευταίων ετών.