Η Φλώρα Ρεντούμη θα εκπροσωπήσει τους προπονητές στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   9:14 07-02-2023  

Η Φλώρα Ρεντούμη θα εκπροσωπήσει τους προπονητές στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ


Πολύ σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Γιώργου Πομάσκι ως εκπροσώπου των προπονητών στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καθώς καθαιρέθηκε μετά τη νέα τροπολογία του νόμου.

Η Φλώρα Ρεντούμη πήρε τη θέση του και θα εκπροσωπήσει τους προπονητές στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ εκπροσωπώντας παράλληλα τον ΣΕΠΚΑ.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Η Φλώρα Ρεντούμη είναι η νέα εκπρόσωπος των προπονητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Η τροποποίηση του Νόμου στο τέλος του 2022 υποχρέωσε – λόγω κωλύματος – τον Γιώργο Πομάσκι να μείνει εκτός διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη νέα γνωμοδότηση που έγινε με βάση τις τροποποιήσεις του Νόμου, τις προϋποθέσεις πληρούσε ο ΣΕΠΚΑ, που όρισε ως εκπρόσωπο του, την προπονήτρια και κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ., Φλώρα Ρεντούμη.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ευχαρίστησε το Γιώργο Πομάσκι για τη σύντομη παρουσία του στο συμβούλιο και εξέφρασε την βεβαιότητα της, πως ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός, θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες του στο χώρο του στίβου».