Η γυναίκα που έχει τρέξει σε όλες τις ηπείρους της Γης ντυμένη ως φρούτο!

 Runbeat Team   10:02 11-02-2024  

Η γυναίκα που έχει τρέξει σε όλες τις ηπείρους της Γης ντυμένη ως φρούτο!


Γνωρίστε τον μοναδικό άνθρωπο που έχει τερματίσει μαραθώνιο σε όλες τις ηπείρους ντυμένος ως φρούτο! Η Sally Orange έχει καταφέρει να σημειώσει ένα αρκετά ιδιαίτερο παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς έχει γίνει ο μοναδικός άνθρωπος που έχει τρέξει, αλλά και τερματίσει μαραθώνιο ντυμένη ως φρούτο σε κάθε ήπειρο! Η 49χρονη πρώην δήμαρχος τρέχει σε μαραθωνίους από το 2009 ντυμένη ως φρούτο και το 2017 έγραψε ιστορία κάνοντάς το σε πολλές χώρες της Γης. Παράλληλα, έκανε ακριβώς το ίδιο το 2023, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε επτά ημέρες!

 

Η Βρετανίδα έτρεξε ως τζακφρουτ στην Αφρική, ως πορτοκάλι στην Ευρώπη, ως ροδάκινο και Ακτινίδιο στην Αυστραλασία, ως αχλάδι στην Ανταρκτική, ως μήλο στην Βόρεια Αμερική, ως σταφύλι ντυμένη στη Νότια Αμερική, και ως μπανάνα στην Ασία!

Η Sally έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1.000.000 δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχοντας τρέξει πάνω από 80 μαραθωνίους στην ζωή της. Έτσι λοιπόν, η μαραθωνοδρόμος έχει καταφέρει να μπει στα ρεκόρ Guinness, δείχνοντας παράλληλα ότι το τρέξιμο είναι ένας τρόπος να περνάμε καλά, και να βοηθάμε κόσμο.