H κατάταξη-αξιολόγιση των σωματείων για το 2020

 Runbeat Team   18:05 28-02-2022  

H κατάταξη-αξιολόγιση των σωματείων για το 2020


Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι εγκρίθηκε ομόφωνα η αξιολόγηση των σωματείων και η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, για το ύψος της επιχορήγησης. Η λίστα αξιολόγησης αναρτήθηκε και πλέον απομένουν οι όποιες ενστάσεις καταθέσουν τα σωματεία για να προχωρήσει η κατανομή των χρημάτων.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Η αξιολόγηση - κατάταξη των σωματείων για το 2020 εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας στην τελευταία τους συνεδρίαση.

Ομόφωνα εγκρίθηκε και η πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, για το ύψος της επιχορήγησης που θα φτάσει το ποσό των 305.500 ευρώ.

 

Το πλαίσιο στήριξης του προπονητικού των σωματείων για το 2020 βασίστηκε στις παρακάτω παραμέτρους:

1) Την κατάταξη – αξιολόγηση των σωματείων το 2020

2) Την κατάταξη των σωματείων από τη συνολική αξιολόγηση των σωματείων τα τρία τελευταία χρόνια 2019 – 2020 – 2021.

Τα σωματεία πρέπει να κάνουν έλεγχο στις βαθμολογίες τους και εάν εντοπίσουν οποιαδήποτε παράλειψη να ενημερώσουν το αργότερο μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Γραφείο Ανάπτυξης στο mail: [email protected]

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας ελέγχου των βαθμολογιών, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα ανακοινώσει την τελική κατάταξη των σωματείων για το 2020 και την αντίστοιχη αναλυτική χρηματοδότηση για κάθε σωματείο».

Για να δείτε τη λίστα αξιολόγησης πατήστε ΕΔΩ.