Η κεντρική προκήρυξη των Διασυλλογικών Αγώνων της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών «Ατομικών Αγωνισμάτων»

 Runbeat Team   16:08 29-03-2022  

Η κεντρική προκήρυξη των Διασυλλογικών Αγώνων της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών «Ατομικών Αγωνισμάτων»


Εκδόθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η Κεντρική Προκήρυξη των Διασυλλογικών Αγώνων της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών «Ατομικών Αγωνισμάτων», οι οποίοι θα διεξαχθούν σύμφωνα την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Απριλίου ή το Σάββατο 30 Απριλίου και 1η Μαΐου.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι δυνατόν να τροποποιηθεί σε ένα όμιλο, λόγω ειδικών τοπικών αγωνιστικών συνθηκών, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η καταλυτική ημερομηνία διεξαγωγής τους θα είναι μέχρι 8 Μαΐου.

 

Εάν υπάρξουν έγγραφα αιτήματα από Ε.Α.Σ. για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων ενός ομίλου λόγω ειδικών συνθηκών (διαθεσιμότητα σταδίων, Φ.Φ., ακτοπλοϊκά δρομολόγια κ.λ.π), αυτά θα εξετάζονται κατά περίπτωση από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρώνεται σε δύο κύκλους και σε δύο ημέρες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 12 ομίλους σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα στον οποίο αναγράφονται και οι πόλεις διεξαγωγής των αγώνων.

Η κεντρική προκήρυξη των Διασυλλογικών Αγώνων της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών «Ατομικών Αγωνισμάτων» runbeat.gr

Στον κάθε ένα από τους 12 ομίλους συμμετέχουν μόνο οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία των αντίστοιχων Ε.Α.Σ.

Δεν έχουν δικαίωμα οι αθλητές – αθλήτριες να συμμετέχουν σε διαφορετικό όμιλο από τον όμιλο που ανήκει το σωματείο τους, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.

 

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών με το αντίστοιχο έτος γέννησης:

- ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ «1999 και μεγαλύτεροι - ρες»

- Κ23 «2000 – 2002»

- Κ20 «2003 – 2004»

- Κ18 «2005 – 2006»

Πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο, μπορείτε να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, για να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών – Γυναικών.