Ι. Κοτσαχείλη: «Μια θέση έξω από το Ευρωπαϊκό Ρώμης λοιπόν – Περήφανη που βρίσκομαι σε επίπεδο να διεκδικώ μία πρόκριση»

 Runbeat Team   16:53 31-05-2024  

Ι. Κοτσαχείλη: «Μια θέση έξω από το Ευρωπαϊκό Ρώμης λοιπόν – Περήφανη που βρίσκομαι σε επίπεδο να διεκδικώ μία πρόκριση»


Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη έμεινε εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης για μόλις μία θέση στο ranking και με ανάρτησή της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media έδειξε την υπερηφάνεια της που βρέθηκε σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση στην μεγάλη διοργάνωση.

 

Στην ανάρτησή της, η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρει:

«Μια θέση έξω από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης λοιπόν

Πόσο στεναχωρημένη είμαι που δεν κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου;

Πολύ

Απ’ την άλλη, κατάφερα να μείνω μόνο μια θέση εκτός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Πόσο περήφανη είμαι που κατάφερα να βρίσκομαι σε επίπεδο ώστε να μπορώ να διεκδικώ μια πρόκριση;

Πάρα πολύ

Τελικά νιώθω πως αυτό που είχα στο μυαλό μου αρχικά ως «αποτυχία» είναι η μεγαλύτερη μου επιτυχία

Θέλω να ευχαριστήσω κάποια άτομα που δούλεψαν μαζί μου κυνηγώντας τη Ρώμη. Αρχικά, την οικογένεια μου, που πάντα είναι δίπλα μου, και τον Xhuliano Manko , που είναι ο καλύτερος μανατζερ, υποστηρικτής και φίλος. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου, Σταύρο Καρρέ. Λυπάμαι που δεν έδειξα την δουλειά που έχουμε κάνει την στιγμή που έπρεπε αλλά πραγματικά είμαι ευγνώμων που φτάσαμε εδώ και έχουμε δρόμο ακόμα.

Πάρα πολλά ευχαριστώ στους αγαπημένους μου Ιταλούς, Silvano Danzi , Pietro Arese και Emma Luccina που περάσαμε μαζί τρεις υπέροχες εβδομάδες στα βουνά της Ελβετίας κυνηγώντας ο καθένας το δικό του όνειρο. Βλέποντας τον Pietro χτες να σπάει το ιταλικό ρεκορ στα 1500 έδιωξε όση λύπη ένιωθα για εμένα και με γέμισε χαρά και έμπνευση για την συνέχεια (Emma it’s time for our pbs now haha )

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Intrakat_Official, την PUMA Greece, τον Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης - Panionios GSS, τον Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων και την Ortho Somic για την υποστήριξη τους σε όλους τους τομείς της αθλητικής μου πορείας φέτος.

Τέλος, ευχαριστώ πολύ οποιονδήποτε πίστεψε και χάρηκε μαζί μου έστω και λίγο στην σκέψη πως θα μπορούσα να καταφέρω να προκριθώ».