Η μαθητική κερκίδα έκλεψε τις εντυπώσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

 Runbeat Team   19:34 21-02-2023  

Η μαθητική κερκίδα έκλεψε τις εντυπώσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


Μία ξεχωριστή νότα έδωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν το 37ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η μαθητική κερκίδα έκανε αισθητή την παρουσία της, ενώ αρκετοί από τους Έλληνες πρωταθλητές βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά μοιράζοντας αυτόγραφα και χαμόγελα.  

 

Η παρουσία του κοινού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσε φτερά στα πόδια των αθλητών και αθλητριών κι έδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο στίβος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της τελευταίας 15ετίας. Μεγάλη μερίδα της εξέδρας του σταδίου καλύφθηκε από την επόμενη γενιά αθλητών και αθλητριών, αλλά και φιλάθλων.

Η δημιουργία “μαθητικής κερκίδας” από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνδρομή του Δήμου Πειραιά έφερε στο στάδιο εκατοντάδες παιδιά από σχολεία της περιοχής μαζί με τις οικογένειες τους.

Ο ΣΕΓΑΣ είχε φροντίσει να υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη γενιά φιλάθλων, προμηθεύοντας την με διαπιστεύσεις “vip”, αλλά και με αναμνηστικά δωράκια.

Η καλύτερη βέβαια στιγμή για τα μικρά παιδιά ήταν η επίσκεψη που δέχθηκαν από τον πρωταθλητή του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, αλλά και από τους αθλητές των συνθέτων. Ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ μίλησε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και φυσικά τους μοίρασε αυτόγραφα.

Η Ομοσπονδία πέτυχε στο απόλυτο το στόχο της, αφού με τη δημιουργία της μαθητικής κερκίδες δεν κατάφερε μονάχα να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, αλλά να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στο στίβο, μέσα στα στάδια.