Η προκήρυξη του 5ου Ορεινού Δρόμου Οβριοκάστρου Κερατεας

 Runbeat Team   20:06 02-02-2024  

Η προκήρυξη του 5ου Ορεινού Δρόμου Οβριοκάστρου Κερατεας


Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί ο 5ος Ορεινός δρόμος Οβριοκάστρου Κερατέας, τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Λαυρεωτικής και το αθλητικό σωματείο Δρομείς Κερατέας (S-RUNNERS). Η διοργάνωση περιλαμβάνει έναν αγώνα 20,5χλμ, έναν 9,5χλμ κα δύο παιδικούς αγώνες 500 και 1000 μέτρων.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, ενώ η προκήρυξη αναφέρει τα εξής:

 

«Τιμώντας τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύουμε μέσω του δρομικού κινήματος μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται 30 λεπτά από την Αθήνα.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

20.5 χλμ με 550 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

9.5 χλμ με 150 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Παιδικός αγώνας 500μ μαθητών δημοτικού.

Παιδικός αγώνας 1000μ μαθητών γυμνασίου.

Θα υπάρχει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται από μέτριας δυσκολίας χωμάτινο τερέν, αποτελούμενο από μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους. 

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

8:45 παιδικός αγώνας 500μ για μαθητές δημοτικού

9:00 20.5 χλμ (δρομείς)

9:30 10 χλμ (δρομείς, βαδιστές)

9:45 1000μ μαθητές γυμνασίου.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ:

Είσοδος βιομηχανικού πάρκου Κερατέας.

ΕΠΑΘΛΑ:

Στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας θα δοθούν κύπελλο, μετάλλιο και διαφορά δώρα!

Έπαθλα επίσης θα δοθούν στις ηλικιακές κατηγορίες 30-40, 40-50, 50-60, 60 κ άνω. Επίσης θα δοθεί έπαθλο πολυπληθέστερης ομάδας!

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και Θα κληρωθούν πολλά δώρα για όλους. Επίσης πολλές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο έτσι ώστε να επαληθευτεί η φήμη που ακολουθεί τον δρόμο Οβριοκάστρου ως ένα από τους πιο χαμηλού κόστους αγώνες με τρομερές παροχές προς όλους τους συμμετέχοντες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑ

Το κόστος του αγώνα είναι στα 12€ και για τις δυο διαδρομές με τις ίδιες παροχές.

Οι παιδικοί αγώνες είναι δωρεάν.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στη φόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών υπάρχει ο τρόπος πληρωμής με κάρτα όπου οι δρομείς που πληρώνουν από διαφορετική τράπεζα δεν επιβαρύνονται τα 3 ευρώ κόστους διατραπεζικής πληρωμής.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Τεχνικό μπλουζάκι, Δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης, δωρεάν μασάζ, Μπάρα δημητριακών, ενεργειακό Τζελ (για τα 20.5κ), σάντουιτς, πίτες, Φρέσκοι χυμοί φρούτων, Καφέ, Αναψυκτικά. Θα κληρωθούν και πολλά δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Ατομικές εγγραφές: Το URL για την φόρμα εγγραφών είναι: https://bit.ly/ovriokastro2024

Υπάρχει δυνατότητα Ομαδικών εγγραφών για δέκα άτομα και πάνω για οποιαδήποτε από τις δυο κύριες διαδρομές και κατόπιν επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν συμμετάσχει στον αγώνα χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει την διοργάνωση δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής του και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια επόμενη διοργάνωση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και πιστοποιημένο ασθενοφόρο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Επίσης φυσικοθεραπευτές στον χώρο εκκίνησης/τερματισμού αλλά και μέσα στην διαδρομή.

Σε κάθε περίπτωση οι δρομεις συμμετέχουν στον αγώνα με δίκη τους ευθύνη και σωστό είναι να έχουν περάσει ένα τυπικό έλεγχο πριν.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε like στην σελίδα των S RUNNERS στο Facebook η καλέστε στα τηλέφωνα:

• Γιάννης: 6936646002

• Θοδωρής: 693 9611648

• Ιωάννα: 693 2233183

• E-mail: [email protected]