Η συγκινητική αφιέρωση του Χ. Πιτσώλη για τον χαμό του Ντένις Γκιούρα (Vid)

 Runbeat Team   12:13 19-03-2023  

Η συγκινητική αφιέρωση του Χ. Πιτσώλη για τον χαμό του Ντένις Γκιούρα (Vid)


O Χαράλαμπος Πιτσώλης δεν ξέχασε τον φίλο του, Ντένις Γκιούρα που έφυγε από την ζωή πριν από λίγες μέρες σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 25 ετών, σοκάροντας την αθλητική κοινότητα της Ελλάδας. Ο Έλληνας αθλητής αφιέρωσε τον τερματισμό του στην τρίτη θέση στον άτυχο φίλο του που δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της ΕΡΤ, με τα παρακάτω λόγια:

«Πέρα από την οικογένειά μου, θέλω να αφιερώσω την τρίτη θέση σε έναν φίλο μου που έφυγε πρόσφατα, την Πέμπτη τον Ντένις Γκιούρα. Θέλω να του την αφιερώσω και τον ευχαριστώ πολύ. Ήμασταν και στην Πάτρα μαζί, όταν σπούδαζα, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δυστυχώς σοκαρίστηκα με αυτό που έγινε μέσα στην εβδομάδα και θέλω πάντα να τον θυμόμαστε όλοι, η οικογένεια του στίβου».

 

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης αναφέρθηκε επίσης και στον σημερινό αγώνα, αλλά και τον επόμενο στόχο του, που είναι ένα ατομικό ρεκόρ στον μαραθώνιο του Αμβρούργου:

«Δεν περίμενα να είμαι τόσο καλά, γιατί είχα τις προπονήσεις, λίγο και οι υποχρεώσεις του πατέρα, η οικογένεια, η δουλειά. Πολύ καλά πήγε, και ο καιρός ήταν καλός πέρα από τον αέρα. Η κούρσα πήγε πολύ καλά για εμένα. Είμαι σε μία περίοδο προετοιμασίας για τον μαραθώνιο του Αμβούργου που θα τρέξω την άνοιξη. Δίνω πιο πολύ βάση εκεί, σήμερα έκανα και ατομικό ρεκόρ. Θέλω στο Αμβούργο ένα ατομικό ρεκόρ, η διαδρομή είναι πιο επίπεδη και θέλω να κάνω κάτω από 2:23».