Ημιμαραθώνιο Αθήνας: Έκλεισαν οι εγγραφές στα 5χλμ., λίγες διαθέσιμες στα 21χλμ

 Runbeat Team   14:26 23-01-2024  

Ημιμαραθώνιο Αθήνας: Έκλεισαν οι εγγραφές στα 5χλμ., λίγες διαθέσιμες στα 21χλμ


Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν να εγγραφούν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου Αθήνας που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου.

Όπως έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ οι εγγραφές στα 5χλμ συμπληρώθηκαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ λίγες ελεύθερες θέσεις υπάρχουν και για τον ημιμαραθώνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Οι εγγραφές στα 5χλμ. του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας (10/3/24) συμπληρώθηκαν λίγες μόλις εβδομάδες από το άνοιγμά τους.

Περισσότεροι από 10.000 δρομείς θα λάβουν θέση εκκίνησης στο κορυφαίο δρομικό γεγονός και θα γίνουν κομμάτι μιας ακόμη λαμπρής ιστορίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Λίγες μόλις θέσεις έχουν απομείνει για να συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις και στον Ημιμαραθώνιο δρόμο. Οι δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν στον 12ο Ημιμαραθώνιο θα πρέπει να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες. Για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος το Family run ένας αγώνας για τα μικρά παιδιά και τους συνοδούς τους. Οι συμμετοχές για το Family Run παραμένουν ανοιχτές, ωστόσο οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.

Δηλώστε συμμετοχή

Το επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι εγγραφές για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας, τον 41ο Μαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2024».