Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2024: Τρομερός Νίκος Σταμούλης με νέο ρεκόρ διαδρομής! (Vids)

 Πάνος Κατσαρός   10:06 10-03-2024  

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2024: Τρομερός Νίκος Σταμούλης με νέο ρεκόρ διαδρομής! (Vids)


Εξαιρετικός αγώνας έγινε σήμερα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας για το 2024, με τρεις δρομείς να τερματίζουν γρηγορότερα από το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής, που ήταν 1:07:45 και το είχε σημειώσει ο Παναγιώτης Καραΐσκος το 2022!

 

Στον αγώνα όπου έτρεξαν μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς και έγινε σε νέα διαδρομή, ο Νίκος Σταμούλης πραγματοποίησε μία φοβερή εμφάνιση παίρνοντας τη νίκη με νέο ρεκόρ διαδρομής, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο. Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:05:50, με την διαδρομή να βοηθάει όλους τους αθλητές να πραγματοποιήσουν μία γρήγορη κούρσα.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Καραΐσκος, που μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες παραδίδει τα… σκήπτρα στο Νίκο Σταμούλη, με τον αθλητή του Ηρακλή όμως να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 1:06:38.

Τρίτος τερμάτισε ο επίσης εξαιρετικός Κωνσταντίνος Σταμούλης, με το βάθρο να εξελίσσεται σε… οικογενειακή υπόθεση αφού ο αδερφός του πήρε την πρωτιά. Ο Κωνσταντίνος τερμάτισε σε 1:06:50, κλείνοντας το βάθρο. Στην τέταρτη θέση του αγώνα και τρίτη του Πανελληνίου πρωταθλήματος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με 1:07:49, ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Γιώργος Μενής με 1:08:13.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.