Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Η Ergo Athens Half Marathon Expo 2024 στο κλειστό του Ταε κβο ντο

 Runbeat Team   12:43 29-02-2024  

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Η Ergo Athens Half Marathon Expo 2024 στο κλειστό του Ταε κβο ντο


Για πρώτη φορά στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου δίνει δυναμικά το «παρών» η Ergo Athens Half Marathon Expo 2024, από τις 7 έως και τις 9 Μαρτίου. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Mαρτίου 2024 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

 

Σημαντικές εταιρίες από τον χώρο των αθλητικών ειδών, διατροφής και υγείας συμμετέχουν στην Ergo Athens Half Marathon Expo 2024, προσφέροντας στους χιλιάδες επισκέπτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις που αφορούν στο δρομικό κίνημα, αλλά και να αποκτήσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές τιμές.

Παράλληλα ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων θα προσελκύσει όλους όσους αγαπούν όχι μόνο τους αγώνες δρόμου, αλλά και τον αθλητισμό, ενώ στο επίκεντρό τους θα βρεθούν οι γυναίκες με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Η εμπιστοσύνη κοινού και εκθετών στη διοργάνωση αποτυπώνεται φέτος περίτρανα από το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της πραγματοποιείται στον χώρο που διαχρονικά φιλοξενείται η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO, η μεγάλη έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η Ergo Athens Half Marathon Expo 2024 αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος πραγματοποιείται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων. Μεγάλος Χορηγός της έκθεσης είναι η ERGO Ασφαλιστική και φέρει σταθερά την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best, η οποία διακρίνεται για την άρτια διοργάνωση εκθέσεων με διεθνή εμβέλεια.

Η Ergo Athens Half Marathon Expo 2024 θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Πέμπτη 7 Μαρτίου (13:00– 20:00), την Παρασκευή 8 Μαρτίου (10:00 – 20:00) και το Σάββατο 9 Μαρτίου (10:00 – 19:00) παράλληλα με το με το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγή: segas.gr