Insight View: Χθες ανηφόρες, σήμερα easy με ανοίγματα, την Κυριακή αγώνας για τον νεαρό Smith απέναντι σε Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές

 Runbeat Team   20:10 10-09-2021  

Insight View: Χθες ανηφόρες, σήμερα easy με ανοίγματα, την Κυριακή αγώνας για τον νεαρό Smith απέναντι σε Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές


O Jake Smith βρίσκεται στην start list του ημιμαραθωνίου στο Great North Run, που θα γίνει την Κυριακή με τη συμμετοχή σημαντικών δρομέων.

Ο νεαρός δρομέας που νωρίτερα φέτος, κατάφερε από pacemaker να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Galen Rupp, τον Bashir Abdi, τον Stewart McSwey, αλλά και αρκετούς άλλους πρωταθλητές στη συγκεκριμένη απόσταση.

 

O Βρετανός προπονήθηκε τόσο σήμερα, όσο και χθες, με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και ανταγωνιστικός την Κυριακή. Λίγες ημέρες πριν τον ημιμαραθώνιο του Great North Run, ο Smith πραγματοποίησε προπόνηση με ανηφόρες, διανύοντας συνολική απόσταση 16 χιλιομέτρων σε 1:05.03, ενώ σήμερα (10/9) έκανε προπόνηση easy run με ανοίγματα, τρέχοντας περίπου 13 χιλιόμετρα σε 52:32.

Δείτε τα στατιστικά των δύο προπονήσεών του:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.