Ηράκλειο: Ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι η αποκατάσταση του ταρτάν στο Στάδιο Ελευθερίας

 Runbeat Team   19:00 31-05-2023  

Ηράκλειο: Ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι η αποκατάσταση του ταρτάν στο Στάδιο Ελευθερίας


Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει η αποκατάσταση του ταρτάν στο Στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Θυμίζουμε ότι το ταρτάν στο συγκεκριμένο στάδιο αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό τους ιθύνοντες του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, αλλά και τους αθλούμενους.

Όπως επεσήμανε στον Politica 89.8 και τον Χρήστο Κώνστα ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, εντός Ιουνίου, θα αναλάβει ο επόμενος ανάδοχος του έργου.





Ειδικότερα ο Λευτέρης Ζερβός ανέφερε πως: «Έγιναν σπουδαία πράγματα στο Ηράκλειο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα διότι ο υπουργός είχε βάλει το ΕΑΚΗ αλλά και όλο το Ηράκλειο σε μια τροχιά έργων. Εμείς, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το ΕΑΚΗ, για να προσφέρουμε στον αθλητικό κόσμο της πόλης και στις υποδομές μας. Το πότε θα ολοκληρωθεί η θητεία μου, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν είναι κάτι το οποίο με απασχολεί στην παρούσα φάση.

Συνεχίζουμε και την κομματική μας δουλειά αλλά και τη δουλειά που αφορά το ΕΑΚΗ χωρίς το ένα να μπλέκεται με το άλλο. Είναι 2 δρόμοι οι οποίοι είναι παράλληλοί. Είτε παραμείνω, είτε όχι στη διοίκηση του ΕΑΚΗ πάντως, το ταρτάν στο Στάδιο Ελευθερίας θα αποκατασταθεί. Σήμερα βρέθηκε στο Στάδιο της Ελευθερίας, η Τεχνική υπηρεσία του δήμου, για να κάνει την παραλαβή του έργου αποκατάστασης του ταρτάν στο στάδιο και σε μια βδομάδα από τώρα έρχεται και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Παραλαμβάνουν το έργο ως προς την κακοτεχνία που έγινε δηλαδή και αμέσως προκηρύσσεται το έργο στους επόμενους εργολάβους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ενώ ταυτόχρονα προχωράει ταχύτατα και αντικατάσταση του ταρτάν. 

 

Έχει γίνει προεργασία με τις εταιρείες που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον και στο παρελθόν για την κατασκευή του ταρτάν στο στάδιο κι εφόσον κι εκείνες ενδιαφέρονται το ίδιο όπως και τότε, δεν θα υπάρξει ζήτημα να προκηρυχθεί εκ νέου διαγωνισμός. Πράγμα που σημαίνει πως οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν μέσα στο Καλοκαίρι καθώς εντός Ιουνίου αναλαμβάνει ο επόμενος ανάδοχος».