Ισοπαλία για την Ελλάδα κόντρα στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία

 Runbeat Team   10:45 27-07-2021  

Ισοπαλία για την Ελλάδα κόντρα στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία


Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης των ανδρών με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 6-6.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια, όμως στο τελευταίο οκτάλεπτο οι διεθνείς μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι, οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω και με ένα σερί 4-0 έφεραν το ματς στα ίσα.

Η ελληνική ομάδα ήταν… μουδιασμένη τα πρώτα δύο οκτάλεπτα, ενώ το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2. Στο 3ο οκτάλεπτο η Ελλάδα ήταν καταιγιστική, πέτυχε τέσσερα αναπάντητα γκολ και προηγήθηκε με 6-2 στη λήξη του. Το τελευταίο οκτάλεπτο, όμως η πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 4-0, 0-4

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φλούβιο, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 2, Πρεσιούτι, Βελότο, Ρενζούτο, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Μποντέγκας, Αϊκάρντι 2, Ντόλτσε.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος):Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1.

Το επόμενο ματς για την Ελλάδα είναι κόντρα στην Ιαπωνία στις 29 Ιουλίου στις 12:20 ώρα Ελλάδος.