Κ. Αναγνωστοπούλου: «Το να ανεβαίνεις στο βάθρο μαζί με το παιδί σου είναι τεράστια χαρά που δεν περιγράφεται με λόγια»

 Πάνος Κατσαρός   20:09 03-07-2024  

Κ. Αναγνωστοπούλου: «Το να ανεβαίνεις στο βάθρο μαζί με το παιδί σου είναι τεράστια χαρά που δεν περιγράφεται με λόγια»


Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου ανέβηκε για 13η φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην δισκοβολία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίρνοντας τη νίκη στον Βόλο με καλύτερη βολή στα 55.62, επίδοση που ήρθε στην τέταρτη προσπάθειά της. Η πρωταθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, επανήλθε φέτος μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού και έχοντας ένα σερί βολών με 53.29, 54.18, 54.07, 55.62 και άκυρες τις δύο τελευταίες προσπάθειες, πήρε τη νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

 

Η έμπειρη δισκοβόλος παραχώρησε συνέντευξη στο Runbeat και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην χαρά που ένιωσε όταν ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου αγκαλιά με το παιδί της, ενώ παράλληλα στάθηκε και στους επόμενους στόχους της. Επίσης, μας μίλησε για το πως η μητρότητα μπορεί να επηρεάσει τον αθλητισμό και τις προπονήσεις.

Πως ένιωσες που έφτασες τις 13 νίκες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα; Έμεινες ικανοποιημένη από την εμφάνιση σου;

«Σίγουρα το να φτάνει ένας αθλητής να κερδίζει τόσες φορές σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι τεράστια επιτυχία. Αυτό δείχνει την σταθερή αξία του αθλητή. Ήμουν σε καλή κατάσταση την ημέρα εκείνη ένιωθα καλά παρόλα αυτά δεν βγήκε αυτό που είχα βάλει στο μυαλό μου. Ήθελα να κάνω την καλύτερη φετινή επίδοση 56,01μ έχω ρίξει φέτος και έκανα 55,62μ.

Κ. Αναγνωστοπούλου: «Το να ανεβαίνεις στο βάθρο μαζί με το παιδί σου είναι τεράστια χαρά που δεν περιγράφεται με λόγια» runbeat.gr

Ήταν ιδιαίτερη νίκη για εμένα αυτή φέτος γιατί το να ανεβαίνεις στο βάθρο μαζί με το παιδί σου είναι τεράστια χαρά… που δεν περιγράφεται με λόγια!»

Πως επηρέασε η μητρότητα την ενασχόλησή σου με τον αθλητισμό;

«Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να τα συνδυάζεις και τα 2 παράλληλα. Μπαίνουν άλλες προτεραιότητες. Όμως γίνεσαι σίγουρα πιο δυνατή μέσα από όλη την διαδικασία. Όσον αφορά σωματικά σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να επανέλθεις στο αρχικό στάδιο από θέμα δύναμης».

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

«Επόμενοι στόχοι είναι να τελειώσω τη χρονιά φέτος πρώτα απ’ όλα υγιής και να κάνω μια καλύτερη βολή από αυτή που έχω στον επόμενο αγώνα που είναι στις 12/7 στο Δουβλίνο. Θα συνεχίσω προπονήσεις μέχρι τέλος του μήνα και αν βρεθεί κάποιος άλλος αγώνας θα ήθελα να αγωνιστώ.

Στόχος την επόμενη χρονιά να βρεθώ στη καλύτερη δυνατή φόρμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Τόκυο».