Κ. Παραδεισόπουλος: Στις ΗΠΑ τη Δευτέρα για να λάβει μέρος στους αγώνες Pikes Peak Marathon & Ascent και Flagstaff Sky Peaks

 Runbeat Team   17:01 10-09-2022  

Κ. Παραδεισόπουλος: Στις ΗΠΑ τη Δευτέρα για να λάβει μέρος στους αγώνες Pikes Peak Marathon & Ascent και Flagstaff Sky Peaks


Ο νεαρός αθλητής, Κωνσταντίνος Παραδεισόπουλος ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα (12/09) θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προκειμένου να αγωνιστεί σε δύο αγώνες που αποτελούσαν όνειρό του. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής θα λάβει μέρος στους δύσκολους αγώνες Pikes Peak Marathon και Ascent και Flagstaff Sky Peaks, που αποτελούν μάλιστα και τους δύο τελευταίους σταθμούς του Golden Trail Series.

 

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παραδεισόπουλου:

«Κατά την διάρκεια των αγώνων Tihiorace Μαΐου, ρωτώντας με ο κος Θωμας Ρούμπας ποιο είναι το όνειρό σου, απάντησα να τρέξω στον αγώνα Pikes Peak Marathon & Ascent και Flagstaff Sky Peaks που θα γίνουν στην Αμερική. Άμεσα μου είπε ότι το όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα !! Και όχι γιατί είσαι καλός αθλητής, αλλά γιατί έχεις ήθος και χαμηλό προφίλ. Έτσι λοιπόν την Δευτέρα πετάω για 🇺🇸 όπου θα συμμετάσχω στους παραπάνω αγώνες που αποτελούν και τους τελευταίους δύο σταθμούς του Golden Trail Series ευχαριστώ πολύ για όλα Tihio Race!

Τέλος το Tihiorace τον Μάιο του 2023 θα κλείσει 10 χρόνια συνεχόμενων διοργανώσεως στο Τειχιο της Δωριδας. Αφορμή για μεγάλη γιορτή!»