Καλό ξεκίνημα για τη Στεφανίδη με 4,60 (Vid)

 Runbeat Team   9:35 25-04-2021  

Καλό ξεκίνημα για τη Στεφανίδη με 4,60 (Vid)


Ιδανικά ξεκίνησε τις διοργανώσεις στον ανοιχτό στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πραγματοποίησε το Σάββατο (24/04) τον πρώτο από τους τρεις προπονητικούς αγώνες που έχει προγραμματίσει έως τις 10 Μαΐου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο συμμετείχε σε διοργάνωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο Τσούλα Βίστα στην Καλιφόρνια και άνοιξε τη χρονιά με άλμα στα 4,60 μέτρα. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έδειξε από νωρίς στη σεζόν πως είναι σε καλή κατάσταση και στη σωστή κατεύθυνση ενόψει των διοργανώσεις του ανοιχτού. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο της αγώνα στις 2 Μαΐου και πάλι στο προπονητικό κέντρο στην Τσούλα Βίστα και στις 9 Μαΐου θα συμμετάσχει στο Golden Games στην Καλιφόρνια, διοργάνωση που είναι ενταγμένη στα Continental Tour της WA.

 

Η ίδια έχει ως στόχο της χρονιάς να βρεθεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι να ανέβει στο βάθρο των νικητριών. Η αθλήτρια θα κάνει τον βασικό όγκο αγώνων της στην Ευρώπη, αφού αναμένεται τον επόμενο μήνα να έρθει στην Ελλάδα.

Αγωνιστική δράση περιλάμβανε το πρόγραμμα του Νίκου Σκαρβέλη, που συμμετείχε στη διοργάνωση Drake Relays στην Αιόβα. Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας κατέλαβε την έβδομη θέση στο αγώνισμα με καλύτερη βολή στα 19,06 μ., από την πρώτη προσπάθεια, την μοναδική έγκυρη του στον αγώνα.

Τη συμμετοχή της από το Oregon Relays ακύρωσε τελικά η Σταματία Σκαρβέλη, αφού υπήρξε θετικό κρούσμα covid-19 στο Πανεπιστήμιο της και επέλεξε προληπτικά να μην ταξιδέψει για το Γιουτζίν.