Κατερίνα Στεφανίδη: Στοχεύει στο Diamond League του Γιουτζίν και στον τελικό στη Ζυρίχη

 Runbeat Team   15:36 10-08-2021  

Κατερίνα Στεφανίδη: Στοχεύει στο Diamond League του Γιουτζίν και στον τελικό στη Ζυρίχη


Πίσω στην βάση της στις ΗΠΑ, επέστρεψε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που αποτέλεσε μια ακόμη σπουδαία διάκριση στην καριέρα της.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της, καθώς θα δώσει το παρών τόσο στο Diamond League του Γιουτζίν (21/8), όσο και στον τελικό της σειράς αγώνων στη Ζυρίχη (9/9) θέτοντας μάλιστα υψηλούς στόχους.

 

"Γενικά είμαι πολύ καλά. Νομίζω ότι τώρα αρχίζω και αισθάνομαι άνετα με τα μεγάλα κοντάρια, οπότε ελπίζω στους αγώνες που έρχονται να πετύχω το άλμα, που δεν μπόρεσα στο Τόκιο. Με αυτά τα κοντάρια έκανα δύο αγώνες και πέρασα τα 4,80 μ., πιστεύω πως είναι αυτά που θα με πάνε ακόμη υψηλότερα. Στην προπόνηση έχω πηδήσει καλύτερα και από το πανελλήνιο ρεκόρ, κάτι που περιμένω να συμβεί και στους αγώνες που ακολουθούν", είπε αρχικά η Στεφανίδη και συμπλήρωσε:

"Στόχος μου να κυνηγήσω μια καλή επίδοση στο Γιουτζίν, γιατί στον τελικό στη Ζυρίχη δε ξέρω αν θα βρούμε καλό καιρό, ενώ η προσοχή θα επικεντρωθεί στην κατάκτηση της νίκης και την κατάκτηση του διαμαντιού". Η Στεφανίδη έχει αναδειχθεί νικήτρια, άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν στη σειρά αγώνων και αποτελεί μία από τις υποψήφιες για την κατάκτηση της νίκης και τη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε πως ο νικητής προκύπτει από τον τελευταίο αγώνα κι όχι από τη βαθμολογία στο σύνολο των διοργανώσεων όπου συμμετείχε.