Κεραμυδά: «Για να πάμε τουαλέτα στο Καυτανζόγλειο πρέπει ο προπονητής μας να μας πάρει αγκαλιά»

 Runbeat Team   17:49 05-06-2024  

Κεραμυδά: «Για να πάμε τουαλέτα στο Καυτανζόγλειο πρέπει ο προπονητής μας να μας πάρει αγκαλιά»


Η Τάνια Κεραμυδά έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρά-στίβου 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, με την διοργάνωση όμως να συγκεντρώνει πολλά παράπονα από όσους έλαβαν μέρος. Η αθλήτρια Παρα -Στίβου και έφορος στίβου του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση του Καυτανζογλείου σταδίου το οποίο δεν ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει μία τέτοια διοργάνωση…

 

Αναλυτικά όσα είπε«Εγώ κινούμαι με αμαξίδιο και βρέθηκα χθες στο γήπεδο. Το θέμα είναι να γίνει προσβάσιμος ο χώρος, η Εθνική Ομοσπονδία έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα, από εκεί και πέρα χρειάζεται στήριξη και από άλλους φορείς.

Εκεί που κάναμε τις δοκιμαστικές βολές και προπονούμαστε, στον βοηθητικό χώρο, δεν υπήρχε ράμπα, οπότε ο προπονητής μας, μας ανεβοκατεβάζει με τα χέρια κάθε μέρα. Όταν πρέπει να πάω στην τουαλέτα ο προπονητής μας παίρνει αγκαλιά για να πάμε. 

Αυτές τις μέρες ήταν ανοιχτή η πίσω πόρτα, που από εκεί υπήρχε πρόσβαση να μπεις με το αμαξίδιο, αλλά για να πας στην τουαλέτα, έπρεπε να βγεις έξω από το γήπεδο και κάποιος να σε πάει, γιατί ήταν μεγάλη η ανηφόρα. Είναι θλιβερό.

Θα κρατήσω το θετικό ότι έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα, τα περιμένω πάρα πολύ, όπως και οι υπόλοιποι συναθλητές μου».