Κλείνουν σήμερα Κυριακή, στις 12 το βράδυ, οι εγγραφές του 5ο Veikou Trail

 Runbeat Team   20:25 27-06-2021  

Κλείνουν σήμερα Κυριακή, στις 12 το βράδυ, οι εγγραφές του 5ο Veikou Trail


Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Veikou Trail ανακοίνωσε πως οι εγγραφές για τον αγώνα κλείνουν σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου στις 12 το βράδυ.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ο Veikou Trail ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δρομείς, που επιθυμούν να εγγραφούν στην διοργάνωση, ότι οι εγγραφές κλείνουν σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου στις 12 το βράδυ.

Θα υπάρξει μια μικρή παράταση μέχρι αύριο βράδυ. Συγκεκριμένα η πλατφόρμα εγγραφών της Race Finder θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι αύριο Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Οι εγγραφές μέσω Race Finder πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας και υπάρχει άμεση ταυτοποίηση.

 

Παρακαλούνται όσοι δρομείς πραγματοποίησαν μέχρι στιγμής ή όσοι εγγραφούν μέχρι σήμερα το βράδυ, να ολοκληρώσουν την εγγραφή, καταβάλλοντας το αντίτιμο συμμετοχής μέχρι αύριο Δευτέρα, στις 12 το βράδυ. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας (εκτός της Τράπεζας Πειραιώς) παρακαλούνται να αποστείλουν το αποδεικτικό μέχρι αύριο Δευτέρα, στις 12 το βράδυ στο email της διοργάνωσης [email protected] για άμεση ταυτοποίηση.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο [email protected]».