Κόβει την πίτα του και βραβεύει τους κορυφαίους του 2023 ο ΟΕΒΑΣ

 Runbeat Team   11:51 22-02-2024  

Κόβει την πίτα του και βραβεύει τους κορυφαίους του 2023 ο ΟΕΒΑΣ


Την προσεχή Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, ενώ παράλληλα θα βραβευθούν αρκετοί αθλητές και αθλήτριες. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο Μουσείο Στίβου (Παναθηναϊκό Στάδιο) και θα βραβευτούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2023 και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2023.  

 

Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι Μάγδα Ροϊλίδου, Ανδριάννα Φέρρα και Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ για τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Επίσης οι Αλέξανδρος Κοκκίνης, Γιώργος Φαρμάκης και Αθανάσιος Καμπίτσας για τα χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Οι Αναστ. Θωμαΐδου, Φωτ. Δαγκλή, Ευθ. Ανδρεόγλου και Αντ. Καταντωνάκης που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, οι Βασίλειος Μαγγανάς, Μαρ. Χριστοφορίδης για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στην ίδια διοργάνωση και τέλος οι Φανή Λύκου και Νίκος Σαϊσανάς που ήταν τρίτοι στα αγωνίσματά τους επίσης στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.