Κολυμβητικός μαραθώνιος στο Ηράκλειο με σύνθημα «τέλος στη βία»

 Runbeat Team   14:00 27-12-2021  

Κολυμβητικός μαραθώνιος στο Ηράκλειο με σύνθημα «τέλος στη βία»


Ένας συμβολικός μαραθώνιος κολύμβησης διοργανώνεται στο Ηράκλειο της Κρήτης την προσεχή Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου που σκοπό έχει να αφυπνίσει τη συνείδηση των πολιτών όσον αφορά στην κακοποίηση των γυναικών και των κοριτσιών.

Ο κολυμβητικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 8π.μ. στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ στο Λίντο και θα ολοκληρωθεί στις 10μ.μ. Το σύνθημα που τον συνοδεύει είναι το εξής: «Τέλος στη βία. Το κολύμπι δίνει ζωή, δίνει αγάπη».

 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΠΕΚΥΚΡ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Union of Women Association και με τη στήριξη του ΕΑΚΗ και του συνόλου των κολυμβητικών σωματείων του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στην αφίσα του μαραθωνίου κολύμβησης, «το κολύμπι δίνει ζωή, δίνει αγάπη. Σε συνεργασία με το “Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου” διαδίδουμε το μήνυμα «Στη βία… η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός», στηρίζουμε το Συμβουλευτικό Κέντρο του Συνδέσμου, τον “Ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και το παιδί” και ενισχύουμε “Το σπίτι των Αγγέλων”».