Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους εθελοντές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

 Runbeat Team   15:19 14-09-2021  

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους εθελοντές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης


Η ημέρα διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου Κρήτη πλησιάζει και οι διοργανωτές δουλεύουν σε υψηλές ταχύτητες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στις 3 Οκτωβρίου. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η παρουσία των εθελοντών, οι υπηρεσίες των οποίων σε μεγάλο ποσοστό καθορίζουν και την επιτυχία μίας διοργάνωσης.

 

Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου δίνουν μεγάλη βάση στους εθελοντές και καλούν όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν: «Γίνε εθελοντής στη γιορτή του αθλητισμού! Αν επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση του Προγράμματος Εθελοντισμού της διοργάνωσης.

εδώ https://www.cretehalfmarathon.com/ethelontes.html.

Εναλλακτικά μπορείτε τα επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο εθελοντών στο τηλέφωνο 6937005192».

Όπως διευκρινίζουν μάλιστα ότι «για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει θα αναλάβει το κόστος (10ευρώ) του rapid test η διοργάνωση. Μετά την υποβολή της αίτησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για περαιτέρω οδηγίες. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διαθεσιμότητά σας και ελπίζουμε να ζήσετε τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς!».