Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3ο Kallithea Half Marathon

 Runbeat Team   15:46 16-07-2022  

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3ο Kallithea Half Marathon


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο 3ος Kallithea Half Marathon, τον οποίο διοργανώνουν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε όποιον αγώνα επιθυμούν καθώς θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος, ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων, ένας 5 χιλιομέτρων και ο παιδικός αγώνας 2,5χλμ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί για 3η χρονιά στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το ΚΠΙΣΝ δίπλα στη θάλασσα με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού!

Ήδη ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας μετά από δύο χρονιές έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Kallithea Half Marathon αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Εκτός από τη διαδρομή των 21,1 km θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 10 km και 5 km αλλά και ο παιδικός αγώνας 2,5 km.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας είτε μέσα από το www.kallitheahalf.gr είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30).

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas».