Ξεκίνησε παρουσία του Νίκου Κακλαμανάκη το 5ος No Finish Line

 Runbeat Team   12:00 30-09-2021  

Ξεκίνησε παρουσία του Νίκου Κακλαμανάκη το 5ος No Finish Line


Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν με το πέρασμα των ημερών, ξεκίνησε χθες στις 7μ.μ. και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3/10 ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου και της Ελλάδας, το No Finish Line.

Μικροί και μεγάλοι τρέχουν ή περπατούν με σκοπό να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Κάθε χιλιόμετρο που καλύπτεται μεταφράζεται σε 50 λεπτά για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με την Πρόεδρο Αλεξάνδρα Μαρτίνου να είναι παρούσα στην εκκίνηση του 5ου Νο Finish Line.

 

Στην έναρξη του σπουδαίου αγώνα προσφοράς το «παρών» έδωσε και ο Ολυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης που είναι πρεσβευτής του Νο Finish Line από την πρώτη χρονιά, ενώ παρέστησαν επίσης ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνο Χαλιορής, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ιδρυτής του No Finish Line Φιλίπ Βερντιέ, η εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Φωτεινοπούλου, η Συνεργάτης Αθλητισμού Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλουο πρώην πρωταθλητής των δρόμων αντοχής Σπύρος Ανδριόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Το No Finish Line γίνεται με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την προστασία από τον COVID-19 και οι δρομείς μπορούν να βλέπουν Live τα χιλιόμετρα που καλύπτουν στο link https://my.raceresult.com/182632/.

Λίγο πριν την εκκίνηση το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία τόνισε στους παρευρισκόμενους: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ξανά όλοι μαζί να τρέξουμε με ασφάλεια για τα παιδιά. Το No Finish Line είναι ένας αγώνας που συνδυάζει αγάπη για τον αθλητισμό με την αγάπη για τα παιδιά. Είμαστε όλοι εδώ να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα. Η Ενωση Μαζί για το Παιδί στηρίζει 30.000 παιδιά το χρόνο και φέτος γιορτάζουμε τα 25 χρόνια λειτουργίας. Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς και ας κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε για να πετύχουμε το σκοπό μας».

Η επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του No Finish Line Σοφία Κέδε, είπε από την πλευρά της: «Οι Έλληνες είμαστε πρώτοι σε πολλά πράγματα, έτσι και στο No Finish Line. Είναι το πρώτο που γίνεται μετά την πανδημία, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους. Όλοι μαζί για το παιδί, όλοι μαζί για τα παιδιά».

Τέλος, ο πρεσβευτής του Νο Finish Line Athens, o Oλυμπιονίκης Νικόλας Κακλαμανάκης τόνισε: «Είμαι δίπλα στη διοργάνωση γιατί είναι σημαντικό και μεγάλο να βοηθούμε τον συνάνθρωπο. Τρέχουμε σήμερα για καλό σκοπό όπως και τις άλλες φορές και η νίκη πραγματική δεν είναι να κερδίσουμε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Νίκη είναι η προσπάθεια που κάνεις καθημερινά στη ζωή σου και στο τέλος της ημέρας να επιστρέφει στο συνάνθρωπο. Αυτό ακριβώς που κάνουμε εδώ στο No Finish Line».

Παράλληλα με τον 90ωρο αγώνα του No Finish Line, υπάρχει κι ένα καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, από καλλιτέχνες και ανθρώπους που συμμετέχουν εθελοντικά για να βοηθήσουν στην προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

To πρόγραμμα των εμφανίσεων:

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου

18:00   DJ Dimitris Metaxas

19:15   Candy Νικολάου

20:30   Γιάννης Λάφης

Παρασκευή 1 Oκτωβρίου

19:15    Φώτης Παπαζήσης

20:30   Χαρά Λιόκος Λαζάρου

Σάββατο  2 Οκτωβρίου

18:00   Εύη Καμπούρη (Zumba)

19:15   Prestige the band

20:30   Ηρώ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

12:20   Otherview

Μεγάλος Χορηγός του 5ου No Finish Line Athens, είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ασφαλιστική εταιρεία Εθνική Ασφαλιστική, ενώ επίσημοι χορηγοί είναι οι αυτοκινητοβιομηχανία Toyota, η πολυεθνική εταιρεία τροφίμων Barilla, τα νερά Βίκος και o όμιλος φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη με τα brand Intermed & Uni Pharma.

Επίσης τo Oλυμπιακό Μουσείο Αθήνας είναι θεσμικός υποστηρικτής του Νο Finish Line.