Ξέσπασμα Vetter για τις συνθήκες στο Diamond League του Gateshead

 Runbeat Team   17:15 17-07-2021  

Ξέσπασμα Vetter για τις συνθήκες στο Diamond League του Gateshead


O Γερμανός ακοντιστής, Johannes Vetter έδειξε τη δυσαρέσκειά του με τη διοργάνωση του Diamond League του Gateshead. Μέσω μηνύματος σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Vetter κάνει λόγο για κακές συνθήκες και λάθος οργάνωση.

Ο Vetter πήρε τη νίκη στο ακόντιο με επίδοση 85.25 μ., μία επίδοση αρκετά μακριά από τα δικά του στάνταρ και δυνατότητες καθώς φέτος έχει κάνει ακόμα και 96.29 μ. και δείχνει να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ανέφερε: «Τι σκ***διοργάνωση. Δεν είμαι κάποιος που θα ψάξει για δικαιολογίες, αλλά είμαι ειλικρινά απογοητευμένος από τις συνθήκες και την διοργάνωση.

 

Όλα ξεκίνησαν με το πάρα πολύ γλιστερό στάδιο, με τους διοργανωτές να μην νοιάζονται για το αυξημένο ρίσκο τραυματισμού, ενώ μετά ακολούθησε και μία γελοία περίοδος αναμονής για την τελευταία μας προσπάθεια, μόνο και μόνο για να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της τηλεοπτικής μετάδοσης. Diamond League ΕΣΕΙΣ περιμένετε επαγγελματικές και απίστευτες επιδόσεις από τους αθλητές, αλλά αποτυγχάνετε στο να προσφέρετε τις κατάλληλες συνθήκες, πραγματικά ντροπιαστικό!

Τουλάχιστον κατάφερα να νικήσω. Ίσως τα χρήματα του επάθλου θα ήταν καλύτερο να επενδυθούν σε ένα νέο στάδιο. Μόνο με ένα κατάλληλο στάδιο θα σκεφτώ να επιστρέψω ξανά σε Diamond League»