Ξεχώρισαν Σταμούλης και Βασιλάτου στον ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

 Runbeat Team   13:20 10-10-2021  

Ξεχώρισαν Σταμούλης και Βασιλάτου στον ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»


Ολοκληρώθηκε με πολλές συμμετοχές ο 13ος ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο, με τους δρομείς να ακολουθούν τη διαδρομή 21,1 χλμ από τη Βαριά – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο – Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου – Χαριλάου Τρικούπη και να τερματίζουν στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Πρώτος στον αγώνα τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Σταμούλης με τον εξαιρετικό χρόνο 1:07:26, επίδοση η οποία συνεπάγεται με μέσο ρυθμό 3:12 λεπτών ανά χιλιόμετρο. Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ, με τον αγώνα να γίνεται υπό καταρρακτώδη βροχή. Πολύ καλή ήταν και η Ανδριάνα Βασιλάτου, που επικράτησε από τις γυναίκες με χρόνο 1:23:04 και τερματίζοντας 5η στη γενική κατάταξη του αγώνα. H Βασιλάτου πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας την εξαιρετική χρονιά που διανύει.

 

Δεύτερος στους άνδρες και στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Βαγγέλης Μουρτζιάπης με χρόνο 1:15:47, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Χαρίτων Χαριτωνίδης 1:21:15, λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τον τέταρτο Γιώργο Καπούσι (1:21:23). Η Νίκη Βασιλείου πήρε την δεύτερη θέση από τις γυναίκες τερματίζοντας σε 1:34:42, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κατερίνα Πρισακάρου με χρόνο 1:38:30.

Η κατάταξη των πρώτων 10 δρομέων του 13ου ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης»:

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.