Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

 Runbeat Team   9:27 02-12-2022  

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού


Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 1/12 η διάθεση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Περίπου 600 ημέρες πριν την έναρξη των Αγώνων στο Παρίσι οι διοργανωτές αποφάσισαν να ανοίξουν την πλατφόρμα με τη διάθεση των εισιτηρίων. Όπως έχουν ενημερώσει οι διοργανωτές «Παρίσι 2024» για πρώτη φορά τα εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά σε μία ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία θα είναι ανοικτή σε όλους τους φιλάθλους ταυτόχρονα. Περίπου 10 εκατομμύρια εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους Αγώνες, ενώ θα υπάρχει και φτηνό πακέτο με εισιτήρια των 24 έως 50 ευρώ.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι θα διεξαχθούν συνολικά 32 αθλήματα, ενώ στην πλατφόρμα των εισιτηρίων θα μπορεί να κλείσει κάποιος θέση τόσο στην τελετή έναρξης όσο και στην τελετή λήξης, αλλά και στους υψηλής ζήτησης τελικούς αθλημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν τη διεύθυνση tickets.paris2024.org, να κάνουν την εγγραφή τους ώστε να έχουν πρόσβαση στην αρχική κλήρωση των εισιτηρίων. Εφόσον κληρωθούν έχουν περιθώριο 48 ωρών να αγοράσουν τα εισιτήρια που τους ενδιαφέρει, ενώ υπάρχουν και πακέτα εισιτηρίων διαθέσιμα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εισιτηρίων, από την 1η Δεκεμβρίου του 2022 έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν για την κλήρωση στο tickets.paris2024.org

Από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2023 όσοι κληρωθούν θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα που θα τους ενημερώνει για το χρόνο που έχουν για να κλείσουν τα εισιτήριά τους. Μετά τις 15 Μαρτίου θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα εγγραφής και θα γίνει νέα κλήρωση για την αγορά ατομικών εισιτηρίων. Τέλος τον Μάιο του 2023 θα ανοίξουν οι πωλήσεις μεμονωμένων εισιτηρίων για όσους έχουν κληρωθεί.