Λ. Αυγενάκης: «Ευχαριστούμε θερμά τους περισσότερους από 1.500 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Karteros Run»

 Runbeat Team   16:35 09-03-2023  

Λ. Αυγενάκης: «Ευχαριστούμε θερμά τους περισσότερους από 1.500 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Karteros Run»


Με ανάρτησή του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο εξ αναβολής 1ο Karteros Run που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου με σεβασμό στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει:

«Με σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας, που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, συμμετέχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου στο εξ αναβολής, 1ο KARTEROS RUN, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center.

 

Σας καλούμε στους δρομικούς αγώνες, που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη τους και τους πραγματοποιούμε με απόλυτη σεμνότητα, με το μυαλό μας και τη σκέψη μας στους 57 συμπολίτες μας, οι περισσότεροι νέα παιδιά, φοιτητές...

Ευχαριστούμε θερμά τους περισσότερους από 1.500 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό απευθείας κοινωνικές δομές της Κρήτης.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου (ΟΛΗ) καθώς και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ για τη συμβολή τους στη σπουδαία αυτή δρομική διοργάνωση.

ΟΛΗ...τρέχουμε, ενισχύοντας τα ζωτικά μηνύματα για την άθληση και την κοινωνική αλληλεγγύη, που τόση ανάγκη έχει η χώρα μας».