Λαϊκός αγώνας Ανωμάλου Δρόμου στη μνήμη του Γ. Παπαβασιλείου στη Νέα Φιλαδέλφεια

 Runbeat Team   16:22 11-11-2021  

Λαϊκός αγώνας Ανωμάλου Δρόμου στη μνήμη του Γ. Παπαβασιλείου στη Νέα Φιλαδέλφεια


Στις 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 1ος Λαϊκός αγώνας Ανωμάλου Δρόμου «Γιώργος Παπαβασιλείου», ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Παλαίμαχου Πρωταθλητή Στίβου (3.000μ. Στιπλ) της ΑΕΚ.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας).

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες. Ένας 10.000μ. ανδρών-γυναικών, ένας 5.000μ. ανδρών-γυναικών και ένας 1000μ., ο οποίος θα είναι για Μαθητές/ιες Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων.

 

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί για κάθε κατηγορία σε προκαθορισμένες και οριοθετημένες διαδρομές, εντός του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν, ενώ το όριο συμμετασχόντων είναι 300 άτομα ανά διαδρομή. Οι αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στη διεύθυνση http://bit.ly/2ZTXSmu μέχρι και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής.

Για την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού την ημέρα του αγώνα, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και ο έλεγχος των δικαιολογητικών συμμετοχής (Test COVID-19, κ.λ.π.), θα γίνει το Σάββατο 11/12/2021 και ώρες 9:00 – 13:00, από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 97- Νέα Φιλαδέλφεια).

Για περιορισμένο αριθμό και για εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορεί να γίνει και την ημέρα του αγώνα, προσερχόμενοι/ες τουλάχιστον μια (01) ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα, στο χώρο της αφετηρίας.

 Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις Εγκυκλίους και τις σχετικές Οδηγίες, των αρμοδίων Επιτροπών, Υπουργείων & της Γ.Γ.Α. για την προστασία από την λοίμωξη του ιού SARS –COV-2, που ισχύουν και πιθανόν θα ισχύσουν, στην δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Όλοι/ες όσοι/ες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, συμμετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας.

Για τη συμμετοχή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή διαγνωστικού μοριακού test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Τα Self tests δεν θα γίνονται δεκτά.

Όλοι/ες πρέπει να έχουν εξεταστεί, πριν τον αγώνα, από ειδικό γιατρό της επιλογής τους.

Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη συμμετοχής, φέρουν οι γονείς τους.