Λίγοι, αλλά καλοί έκαναν τη διαδρομή Ηράκλειο-Κουδουμάς

 Runbeat Team   19:59 27-06-2022  

Λίγοι, αλλά καλοί έκαναν τη διαδρομή Ηράκλειο-Κουδουμάς


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24-25 Ιουνίου ο 9ος δρόμος Μονής Κουδουμά. Πρόκειται για έναν εναλλακτικό αγώνα για αθλητές-πεζοπόρους που δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά περισσότερο διεξάγεται σαν τάμα από τους μετέχοντες.  

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και διεξάγεται κατά κύριο λόγο νυχτερινές ώρες. Η Εκκίνηση δόθηκε την Παρασκευή 24/6 από την πλατεία Σινάνη στις 18:00 και ο τερματισμός έγινε στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου 25/6 στην Ιερά Μονή Παναγίας Κουδουμά.

Στην εκκίνηση βρέθηκαν περισσότεροι από 30 αθλητές-πεζοπόροι αλλά στον τερματισμό έφθασαν δέκα, οι οποίοι αναφέρονται ονομαστικά ως εξής: Καλιόπη-Άννα-Σαμπρίνα-Παναγιώτης-Αντώνης-Ζαχαρίας-Μιχαήλ-Ιωάννης-Γεώργιος και Σπυρίδων.

Στον τερματισμό έγιναν οι απονομές και δόθηκε το αναμνηστικό μετάλλιο από τον Ηγούμενο της Ι.Μ. κ.κ. Μακάριο στους αθλητές και συνοδούς.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την σπουδαία βοήθεια στην διοργάνωση την Ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζεύς που ήταν παρών σε όλη την διαδρομή και τους συνοδούς Μιχάλη- Ιωάννη όπως για την ευγενική τους χορηγία τους κάτωθι χορηγούς που δίχως αυτούς δεν θα είχε την ανάλογη επιτυχία η διοργάνωση μας: ΟΛΗ Ηρακλείου-Ασκληπιός διάγνωσις- Τυποκρέτα Καζανάκης,- Είδη σκίασης Σκυβαλάκης, – καφές Δανδάλη, Αβιάρεπς Ελλάς-ΣΥΦΑΚ-Μίνως Νικ- Μινωικές Γραμμές-Αφοι Καλουδάκη-Ιωάννης Κυριακάκης Ιωάννης-Εnvirol-Μαυράκης- Σ/Μ Σκλαβενίτης -Κρητικός Φούρνος- ΦΗΜΗ- Φούρνος Βαμβουκάκη- Γλυκά της Αργυρώς- Οινοποιία Τιτάκης- Νερό Σελινάρι- Γιάνναρης Α.Ε.-Επεξεργασία μαρμάρου Ρείσης Γιώργος Σ/Μ Χαλκιαδάκης».

Οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά...