M. Κάσσου: «Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική κούρσα»

 Runbeat Team   9:58 23-04-2023  

M. Κάσσου: «Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική κούρσα»


Μαρία Κάσσου και Μάριος Αναγνώστου αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στα 10.000 μέτρα χθες στο Αίγιο, σημειώνοντας ακόμα μία σημαντική επιτυχία στην καριέρα τους.

Οι δύο αθλητές πραγματοποιήσαν πολύ καλές κούρσες και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας των υπόλοιπων εξαιρετικών αθλητών που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.





Μιλώντας για τη νίκη της, η Μαρία Κάσσου τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική κούρσα, στην οποία κατάφερα να ανταπεξέλθω σε μεγάλο βαθμό. Είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία και χαρούμενο με την επίδοση μου. Φυσικά και θα κυνηγήσω το πανελλήνιο ρεκόρ το επόμενο διάστημα, ίσως σε κάποια κούρσα στο εξωτερικό.

Στο σημερινό αγώνα αποτυπώθηκε η σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μου Σταύρο Καρρέ».

 

Από την πλευρά του, ο νικητής στους άνδρες, Μάριος Αναγνώστου υπογράμμισε: «Είδα στην αρχή τον αέρα κι αποφάσισα να μείνω πίσω. Μέχρι τα μισά κάναμε με τον Κώστα Σταμούλη μια πολύ ωραία κούρσα, την οποία ελπίζω να ευχαριστήθηκαν και οι φίλοι στις εξέδρες. Ήταν μια ωραία διοργάνωση. Συνεχίζω για τους αγώνες που έχω που έχω μπροστά μου με την εθνική ομάδα».

M. Κάσσου: «Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική κούρσα» runbeat.gr