Μ. Τεντόγλου και Α. Ντρισμπιώτη υποψήφιοι για κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές για τον Αύγουστο (Pics)

 Runbeat Team   9:32 06-09-2022  

Μ. Τεντόγλου και Α. Ντρισμπιώτη υποψήφιοι για κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές για τον Αύγουστο (Pics)


Ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου και η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή για τον μήνα Αύγουστο, στο σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στα social media.

 

Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο ήταν νικητής στο μήκος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου με άλμα στα 8,52 μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης. Ο έμπειρος αθλητής ήταν μία από τις κορυφαίες παρουσίες της διοργάνωσης και δικαίως είναι ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους της ΕΑ. Τον τίτλο του κορυφαίου για τον Αύγουστο διεκδικούν ακόμη οι Μίκολας Αλέκνα (δισκοβολία), Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ), Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν (1.500 μ./5.000 μ.).

Από την άλλη, η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου ήταν νικήτρια σε δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αφού τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ. και 20χλμ. βάδην σημειώνοντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης. Η Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε φέτος εξαιρετική σεζόν με αποκορύφωμα τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τους Έλληνες αθλητές στο Instagram και το Twitter της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως την Τρίτη (13/9).