Μαραθώνιος Αθήνας: Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με τις εγγραφές

 Runbeat Team   11:01 28-07-2021  

Μαραθώνιος Αθήνας: Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με τις εγγραφές


Ξεκίνησαν, όπως όλα δείχνουν, οι προεργασίες όσον αφορά στις συμμετοχές στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί 13-14 Νοεμβρίου 2021.

Η οργανωτική επιτροπή επικοινώνησε με τους αθλητές και τις αθλήτριες που είχαν δηλώσει πέρυσι συμμετοχή στον Μαραθώνιο, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του covid19, και τους ζητά να ξεκαθαρίσουν εάν φέτος είναι διατεθειμένοι να πάρουν μέρος με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο που έχει ήδη ανακοινωθεί ή όχι.

Να υπενθυμίσουμε ότι με βάση το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Όσοι είχαν πληρώσει πέρυσι τη συνδρομή τους και επιθυμούν να αγωνιστούν και φέτος δε θα πληρώσουν συνδρομή, όμως θα πρέπει να προχωρήσουν σε εγγραφή.

Προφανώς στόχος των διοργανωτών είναι να ξεκαθαρίσουν τον αριθμό των αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος φέτος και είχαν κάνει την εγγραφή τους πέρυσι. Έτσι, θα μπορούν να είναι σε θέση να ανοίξουν τις νέες εγγραφές.