Μαρία Μενούνος: Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 Runbeat Team   10:43 19-05-2023  

Μαρία Μενούνος: Στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας


Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η διάσημη Ομογενής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, η οποία χθες πήρε την ελληνική υπηκοότητα και φρόντισε να το δημοσιοποιήσει ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία με το ελληνικό διαβατήριο ανά χείρας και φόντο το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η επιλογή του Καλλιμάρμαρου δεν ήταν τυχαία καθώς μαζί με την ελληνική υπηκοότητα σήμερα αναμένεται να πάρει και ένα εισιτήριο συμμετοχής στον επετειακό 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου.

 

Η Μαρία Μενούνος έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να ολοκληρώσει την εγγραφή της.

Στο post που ανέβασε στο instagram ανέφερε: «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δε θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενεία της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στις κυρίες Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκούτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου».

Δείτε το post