Ματαιώθηκε και τυπικά για το 2021 το Run Greece Καστοριάς

 Runbeat Team   19:40 03-12-2021  

Ματαιώθηκε και τυπικά για το 2021 το Run Greece Καστοριάς


Το Run Greece Καστοριάς αποτελεί έναν αγώνα της διοργάνωσης που δεν διεξήχθη φέτος, καθώς παρότι ήταν προγραμματισμένος για τις 3 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη. Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε και τυπικά την ματαίωσή του αγώνα και τη μεταφορά του για το 2022.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας μετά από συνάντηση που είχε με την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη και τον Αντιδήμαρχο Καστοριάς κ. Αθανάσιο Ρήμο, εξετάζοντας την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία και η μη περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού, αποφάσισαν ομόφωνα την ματαίωση διεξαγωγής του RUN GREECE Καστοριάς 2021.

Επιπλέον οι ανωτέρω λόγοι θα λειτουργήσουν εις βάρος της Διοργάνωσης για προφανείς λόγους.

Ο προγραμματισμός για τη διενέργεια του RUN GREECE θα γίνει από το νέο έτος μετά από εξέταση των δεδομένων της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, ευχόμενοι ότι αυτά θα αλλάξουν θετικά και θα μας επιτρέψουν την διεξαγωγή του RUN GREECE για το 2022».