Ματαιώθηκε ο αγώνας δρόμου «Katerini Run»

 Runbeat Team   11:58 25-01-2022  

Ματαιώθηκε ο αγώνας δρόμου «Katerini Run»


Την απόφαση να ματαιώσουν τον αγώνα μαζικού αθλητισμού «Katerini Run που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου πήραν οι διοργανωτές.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους εξάντλησαν όλα τα περιθώρια, όμως η τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην Κατερίνη και την Πιερία τους αναγκάζει να ματαιώσουν τον αγώνα για να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αξιοποιώντας κάθε χρονικό περιθώριο και προθεσμία, ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε επικοινωνία και συζήτηση με τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για τη διεξαγωγή στις 06 Μαρτίου, του αγώνα δρόμου «Κaterini Run» 2022.

 

Εξετάζοντας όμως την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση της Κατερίνης και της Πιερίας και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία, ηπροστασία της οποίας συνιστά για μας πρώτη προτεραιότητα, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την οριστική ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

Ευελπιστούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να το επιτρέψουν και όλοι μαζί: μέλη, δρομείς, φορείς και εθελοντές να συναντηθούμε σε μία πραγματικά μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο επόμενο “Katerini Run”, στις 5 Μαρτίου 2023».