Με… λαγούς θα διεξαχθεί το Coast to Coast Race Half Marathon 2024

 Runbeat Team   13:15 16-03-2024  

Με… λαγούς θα διεξαχθεί το Coast to Coast Race Half Marathon 2024


Την ευκαιρία να κυνηγήσουν ένα νέο ατομικό ρεκόρ θα έχουν οι μετέχοντες στον Coast to Coast Half Marathon 2024 καθώς οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή pacers ή κοινώς «λαγών».

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Μαρτίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση θα συμμετάσχουν δρομείς που μοναδικό σκοπό θα έχουν να δώσουν ένα γρήγορο ρυθμό στους μετέχοντες (ανάλογα με την φυσική τους κατάσταση και τους χρόνους τους) με στόχο την επίτευξη ρεκόρ.

 

Είναι μία μέθοδος που υιοθετείτε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού και όχι μόνο και θα συμβεί για πρώτη φορά και σε αγώνα στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:  

«Στη διοργάνωση Coast to Coast Half Marathon 2024, για πρώτη φορά στην Κρήτη, οι Pace Runners της ομάδας MyRun Marathon Team με προπονητή το Μανελάκη Δημήτρη θα δώσουν ρυθμό στους δρομείς με στόχο την επίτευξη της βέλτιστης επίδοσης (Personal Best).

Οι Pacers (Λαγοί) είναι έμπειροι δρομείς οι οποίοι θα είναι σε ζευγάρια κρατώντας ειδικά μπαλόνια με τον αναγραφόμενο χρόνο-στόχο και θα φοράνε έντονα κίτρινα t-shirts για να είναι εμφανείς σε όλους τους δρομείς.

Οι χρόνοι-επίδοση που στοχεύουν θα είναι:

1:40’ | Κώνστας Χρήστος - Κουβίδης Νικόλαος

1:45’ | Ανυφαντάκης Μάνος - Συντυχάκης Μάνος

1:50’ | Κιοστεράκης Βασίλης - Τούντας Νίκος

1:55’ | Καλλέργης Αλέξανδρος - Μαρτίνοβιτς Νέστορας

2:00’ | Ζαραφωνίτη Μαρία - Μαστοράκης Μάνος

Ακολουθήστε τους Pacers (Λαγούς) ανάλογα με το στόχο-χρόνο που θέλετε να πετύχετε και απολαύστε τον αγώνα Coast to Coast Race 3 !!!

3 μέρες πριν κλείσουν οι έγγραφες