Mε αρκετά μεγάλη συμμετοχή έγινε το διαδικτυακό σεμινάριο αλμάτων του ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   15:46 17-12-2021  

Mε αρκετά μεγάλη συμμετοχή έγινε το διαδικτυακό σεμινάριο αλμάτων του ΣΕΓΑΣ


Το διαδικτυακό σεμινάριο αλμάτων που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ το βράδυ της Πέμπτης (16/12) ολοκληρώθηκε με αρκετές συμμετοχές και μεγάλο ενδιαφέρον.

Περίπου 170 τεχνικοί απ΄όλη τη χώρα παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των τεσσάρων τεχνικών, που παρουσίασαν και ανέλυσαν τα δεδομένα από τα σεμινάρια αλμάτων που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού τον Νοέμβριο στην Κολωνία για το επί κοντώ και το ύψος. Οι προπονητές Μανώλης Καραγιάννης, Σάββας Κεφαλίδης και Βασίλης Μεγαλοοικονόμου μίλησαν για το επί κοντώ, ενώ ο προπονητής Θοδωρής Δόσης για το ύψος.



 @

Το ενδιαφέρον των τεχνικών ήταν μεγάλο κι αυτός είναι και ο λόγος, που ακολούθησε στη συνέχεια διάλογος για τεχνικά ζητήματα. Το σεμινάριο παρακολούθησε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος στον χαιρετισμό "Τα σεμινάρια εντάσσονται στο νέο σχεδιασμό που εφαρμόζει η Ομοσπονδία και δίνει μεγάλο βάρος στην επιμόρφωση των τεχνικών όλων των επιπέδων". Το σεμινάριο παρακολούθησε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, ενώ τον συντονισμό είχε ο Σπύρος Κέλλης, συντονιστής της Επιτροπής Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας. Το σεμινάριο παρακολούθησε και ο συντονιστής αλμάτων Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος μίλησε για θέματα του τομέα, ενώ πρότεινε να γίνει ένα καμπ αλμάτων τον Απρίλιο στη Μεσσήνη. Τα θέματα του τομέα αλμάτων θα συζητηθούν αναλυτικά σε διαδικτυακή συνάντηση, που θα γίνει το επόμενο διάστημα.