Με «Μαθητική Κερκίδα» και δωρεάν είσοδο το 37ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

 Runbeat Team   9:26 17-02-2023  

Με «Μαθητική Κερκίδα» και δωρεάν είσοδο το 37ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου


Λίγες ώρες έχουν μείνει για την έναρξη του 37ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, όπου θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες.

Και φέτος το ενδιαφέρον των φίλων του κλασικού αθλητισμού είναι μεγάλο και αναμένεται αρκετός κόσμος να βρεθεί το σαββατοκύριακο που μας έρχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμμετασχόντων.

 

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ φέτος θα υπάρχει και «μαθητική κερκίδα», την οποία θα πλαισιώσουν παιδιά από σχολεία του Πειραιά.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει: «Στόχος του ΣΕΓΑΣ σε μια διοργάνωση δεν είναι μόνο οι μεγάλες επιδόσεις από τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Στόχος της ελληνικής Ομοσπονδίας στίβου είναι μέσα από αυτές να προσελκύει κοινό και μάλιστα νεανικό.

Για το λόγο αυτό ο ΣΕΓΑΣ δημιούργησε φέτος, με αφορμή το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την “Μαθητική Κερκίδα”.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού σταδίου θα “παρελάσουν” οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες και τις κερκίδες θα βρίσκονται παιδιά και από τα σχολεία του Πειραιά. Η παρουσία των μικρών μαθητών θα γεμίσει χρώμα στις εξέδρες και θα δώσει επιπλέον ώθηση στους αθλητές στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκινάει στις 17.15 και ολοκληρώνεται στις 20.20 και της Κυριακής στις 17.40 και κλείνει στις 21.05».